Zaščitite svojo drago investicijo

Kupili ste si telefon Samsung in to tistega najdražjega, ampak niste pristaš zaščit za telefon. Prav, ni potrebno biti, ampak bodite toliko dobri in porabite še zgolj nekaj 10 EUR in zaščitite svojo drago investicijo. Zaščita za telefon Samsung je nekaj malega kar storite za svoj telefon in med ovitki za Samsung izberite tistega, ki vam bo najbolj všeč. Zaščita za telefon Samsung bo praktično popolno s katerim koli ovitkom, ki ga boste med vsemi ovitki za Samsung izbrali. Vsi so lično narejeni in praktično vsi ščitijo enako, saj so narejeni iz najboljših ter najbolj vrhunskih in fantastičnih materialov, tako da vam ne bo potrebno kmalu zopet seči v žep ter kupiti nov telefon. Ovitki za Samsung so v praktično v vseh barvah in barvnih kombinacijah, tako da so primerni tudi za dame, ki dajo na barvne kombinacije veliko, saj si jih lahko kupijo v mnogih različnih barvnih kombinacijah in bodo na takšen način lahko svojo drago investicijo vedno imele pri sebi oz. na vidnem mestu, ne da bi bile s tem barvno neusklajene. Ovitki za Samsung so tudi izredno poceni, zato tudi ni problem, da si jih kupite več. S tem boste tudi dodatno zaščitili svoj telefon, saj v kolikor se vam prvi ovitek strga, imate pri roki takoj drugega in vas ne rabi biti strah, kaj zdaj narediti, vzeti telefon s seboj ali ne?. Ovitki za Samsung so torej nekaj, kar zagotovo potrebujete, zato ne odlašajte, ampak se takoj usedite za računalnik in si preko interneta naročite svojega.

Mobilni ovitki za Samsung telefone

Azijski proizvajalec mobilnih telefonov in ostale zabavne tehnike Samsung je eden izmed vodilnih na svojem področju. Svoj sloves so si pridobili z izdelavo kvalitetnih produktov, predvsem pa so v svetu znani njihovi mobilni telefoni. Razvoj mobilne tehnologije poteka s svetlobno hitrostjo zato je zelo težko biti pri vrhu, a to Samsungu uspeva že mnogo let.

Ker pa so pametni telefoni tehnološko dovršeni, je tem primerna tudi cena. Niso najbolj poceni ,a pri kvalitetnih produktih tega ni za pričakovati. Veliki zasloni ter tanki telefoni so pravi recept za neljube nezgode. Še tako pazljivemu človeku se lahko zgodi, da mu telefon pade na tla, ali pa je za to odgovoren nekdo drug. Če boste imeli srečo, telefonu ne bo nič, če je ne boste imeli pa se vam bo opraskalo ohišje ali celo počil zaslon, vsekakor pa ni vredno tvegati. Samsung Galaxy S3 etui vas bo stal zelo majhen delež cene telefona, preprečijo pa lahko poškodbe, ki bi vas sicer drago stale.

Na trgu obstaja mnogo različnih dodatkov, ki na tak ali drugačen način zaščitijo vaše telefone, še vedno pa so najbolj cenovno ugodni etuiji in ti nudijo tudi največ zaščite. Samsung Galaxy S4 etui vas bo tako stal malo več kot 15€, nivo zaščite, ki ga nudi pa je zelo visok. Omogočen je dostop do vseh gumbov, tako lahko upravljate napravo brez, da bi vam bilo le to potrebno vzeti iz ovitka.

Mobilni ovitki za svoj denar ponujajo zelo veliko, na trgu pa obstaja mnogo različnih modelov, tako težav pri izbiri ne boste imeli. Svetujem vam, da svojo napravo zaščitite takoj ob nakupu in tako zavarujete svoj telefon.

Tudi toner Samsung ima generične nadomestke

Toner Samsung se uporablja v laserskih tiskalnikih blagovne znamke Samsung, ki je pravi sinonim za kakovost in za vzdržljivost svojih izdelkov. Tako kot večina laserskih tiskalnikov, so tudi laserski tiskalniki podjetja Samsung dokaj zahtevne naprave, ki so navadno namenjene tiskanju tudi do nekaj tisoč kopij v enem mesecu. Tako velike in obsežne potrebe po tiskanju pa imajo le redka slovenska gospodinjstva, zato običajno tonerji zdržijo kar lep čas. Nekateri namreč omogočajo kar do 5000 kopij in glede na to, da je toner Samsung kar precej draga zadeva, morda enkrat na leto ali pa še v daljšem času nekako še gre, da kupimo originalen toner. Res je, da so obnovljeni tonerji Samsung precej bolj poceni, kot so originali, a bi pri tem gotovo lahko ugibali tudi o kakovosti le teh. Vse je seveda odvisno od tega kje smo obnovljeni toner kupili. Na najbolj enostaven način lahko obnovljeni toner Samsung po nižji ceni kupimo v številnih spletnih prodajalnah, ki se ukvarjajo s tovrstno dejavnostjo. Nekateri uporabniki so tudi z uporabo obnovljenih tonerjev v celoti zadovoljni, znali bi celo povedati, da je kvaliteta samega tiskanja z njimi popolnoma enaka originalu. Spet pa so tu drugi, ki bodo povedali, da se nakup neoriginalnega tonerja Samsung ne splača kupovati, saj je kakovost izpisa slabša, kot so ga bili vajeni pri tiskanju z originalnim tonerjem blagovne znamke Samsung. Dejstvo je, da je obnovljeni toner Samsung, sploh, če ne poznamo podjetja, ki ga je na novo obnovilo oziroma napolnilo, dovolj dober le za domačo uporabo. Da bi bil toner Samsung resnično obnovljen, bi namreč morala obnova vsebovati vsa vodila za transport papirja, saj se guma obrablja in ne omogoča potrebnega trenja za določen papir, obnova potrebnega pa bi pomenila precejšen strošek. Ko kupimo recikliran toner Samsung, nikoli ne vemo, kolikokrat je že doživel pomlajevanje.

http://www.printink.si/