Kamp Polari v slikovitem zalivu

Kamp Polari je lociran v modrem zalivu . Nahaja se južno od starodavnega mesta Rovinj. Krasijo ga prelepe plaže, ki se raztezajo na dolžini dveh kilometrov.

V ponudbi lokacij namestitvenih enot kamp Polari nudi velik izbor možnosti. Tako lahko obiskovalci izbirajo lokacije namestitev ob obali, ljubitelji sence bodo raje izbrali parcele v odmaknjenih sencah borovega gozda. 1650 parcel je dober razlog, da kamp Polari uvrstimo na prednostno dopustniško listo.

Kamp Polari ima pri namestitvenih enotah na voljo naslednje ponudbe : superior parcela morje, superior parcela, parcela ter kamp prostor. Ponudbo zaokrožajo mobilne hiške deluxe, premium in standard. Ponudbo namestitvene enote po svojem okusu ne bo težko najti, saj se parcele razlikujejo od takšni, ki nudijo razgled na morje v prvi vrsti, do tistih v naravni senci borovega gozda.

Poleg namestitvenih enot kamp Polari ponuja pester izbor za tiste, ki željo prijetno okolje in izkušnjo bivanja združiti z gurmanskimi užitki. V ribji restavraciji Feral bodo prišli na svoj račun vsi, ki prisegajo na sveže ribe iz okoliškega morja ter školjke iz naravnega okolja Limskega kanala. Prav tako kuharski mojstri restavracije lahko ustrežejo tudi zahtevnejšim okusom, ki si željo priprave ribjih jedi in morskih sadežev na svoj, individualni način. Ljubitelji žara bodo našli svoj kotiček v Brnistra Gril. Poleg jedi z žara znajo kuharski mojstri krožnik obogatiti z izbiro svežih solat in sadja. Ljubiteljem hitre in okusne prehrane kamp Polari ponuja Adria Snack, za vse žejne so na plaži in ob bazenu možnosti hitre osvežitve.

Kamp Polari je za aktivne počitnice modra odločitev, saj lahko obiskovalci izbirajo od terenov za klasične športne aktivnosti kot so nogomet, tenis do adrenalinskih podvigov kot je let s padalom. Kamp Polari bo navdušil vse rekreativce, ki si želijo aktivnosti v okolici kot so recimo kolesarji ter tiste, ki si želijo plesa in zabave pozno v noč.