Kamp Polari v slikovitem zalivu

Kamp Polari je lociran v modrem zalivu . Nahaja se južno od starodavnega mesta Rovinj. Krasijo ga prelepe plaže, ki se raztezajo na dolžini dveh kilometrov.

V ponudbi lokacij namestitvenih enot kamp Polari nudi velik izbor možnosti. Tako lahko obiskovalci izbirajo lokacije namestitev ob obali, ljubitelji sence bodo raje izbrali parcele v odmaknjenih sencah borovega gozda. 1650 parcel je dober razlog, da kamp Polari uvrstimo na prednostno dopustniško listo.

Kamp Polari ima pri namestitvenih enotah na voljo naslednje ponudbe : superior parcela morje, superior parcela, parcela ter kamp prostor. Ponudbo zaokrožajo mobilne hiške deluxe, premium in standard. Ponudbo namestitvene enote po svojem okusu ne bo težko najti, saj se parcele razlikujejo od takšni, ki nudijo razgled na morje v prvi vrsti, do tistih v naravni senci borovega gozda.

Poleg namestitvenih enot kamp Polari ponuja pester izbor za tiste, ki željo prijetno okolje in izkušnjo bivanja združiti z gurmanskimi užitki. V ribji restavraciji Feral bodo prišli na svoj račun vsi, ki prisegajo na sveže ribe iz okoliškega morja ter školjke iz naravnega okolja Limskega kanala. Prav tako kuharski mojstri restavracije lahko ustrežejo tudi zahtevnejšim okusom, ki si željo priprave ribjih jedi in morskih sadežev na svoj, individualni način. Ljubitelji žara bodo našli svoj kotiček v Brnistra Gril. Poleg jedi z žara znajo kuharski mojstri krožnik obogatiti z izbiro svežih solat in sadja. Ljubiteljem hitre in okusne prehrane kamp Polari ponuja Adria Snack, za vse žejne so na plaži in ob bazenu možnosti hitre osvežitve.

Kamp Polari je za aktivne počitnice modra odločitev, saj lahko obiskovalci izbirajo od terenov za klasične športne aktivnosti kot so nogomet, tenis do adrenalinskih podvigov kot je let s padalom. Kamp Polari bo navdušil vse rekreativce, ki si želijo aktivnosti v okolici kot so recimo kolesarji ter tiste, ki si želijo plesa in zabave pozno v noč.

Zakaj je kampiranje na Hrvaškem tako priljubljeno

Kampiranje na Hrvaškem ni še nobenega ljubitelja poletnega dopusta pustilo razočaranega. Hrvaška obala je bila priljubljena turistična destinacija že stoletja nazaj. Obiskovali so jo plemiči in aristokrati iz celotne Evrope in vedno je veljala za prestižno točko na Jadranu. Tudi za slovenske turiste predstavlja hrvaška obala zelo priljubljeno destinacijo. Razlogov za to je nedvomno več, vendar pa sta dva najpomembnejša naslednja: 1. hrvaška obala se nahaja zelo blizu nas in 2. neokrnjena narava s svojim čistim morjem je najlepša in najbolj privlačna v vsej Evropi. In prav kampiranje na Hrvaškem je tisti najbolj primeren in pristen način, da izkoristimo dopust v neposrednem stiku s to prekrasno naravno dediščino.

Hrvaška je nedavno nazaj postala članica Evropske unije. To je prineslo precej prednosti tudi za tiste, ki se odločajo za kampiranje na Hrvaškem ali pa za preživljanje dopusta na kakšen drugi način. Na voljo imate zelo pestro ponudbo kampov, predvsem pa so med njimi številni takšni, ki ponujajo zelo širok nabor storitev, ki povečujejo udobje gostov.

Če se odločate za kampiranje na Hrvaškem, potem izberite kamp, ki ima takšno lego, ki vam najbolj ustreza. Sem spada oddaljenost od obale in do okoliških mest. Tisti, ki imate radi bolj samotarsko preživljanje dopusta, obiščite kakšen kamp, ki se nahaja dlje od mesta in turističnih središč. Posebej pomembno je, da ko izbirate kamp za kampiranje na Hrvaškem, pogledate njegovo ponudbo. Za starše z otroki je pomembno, da so dostopni bazeni in razne animirane prireditve. Obiskovalci, ki so bolje športno razpoloženi, pa bodo želeli možnost izposoje koles, surfov, vodnih skuterjev, teniška igrišča, igrišča za nogomet in košarko itn. V to ponudbo spada tudi možnost organiziranega potapljanja. Moderna ponudba kampov je široka, kar je še dodaten razlog za kampiranje na Hrvaškem. Poleg najlepše obale v Evropi in odlične ponudbe po ugodnih cenah, imate še nešteto drugih možnosti, kako preživeti prekrasen dopust.

Več informacij najdete tukaj