Resort Belvedere, v naročju zelenih borovcev

Resort Belvedere se nahaja v bližini naselja Vrsar, v srednjem delu zahodne obale Istre. Geografske znamenitost, ki ga obdajajo je otoček Sv.Jurija, nekoliko južneje je vhod v Limski kanal.
Resort Belvedere je idealen kraj za kakovosten oddih in sprostitev, ponudba kapacitet je dovolj pestra in bogata, da bo vsak našel sebi, svojim željam in potrebam primeren prostor pod istrskim soncem.
Vsem, ki iščejo vrhusko opremljene sobe in apartmaje ima resort Belvedere veliko za ponudit. Na seznamu je 134 dvoposteljnih sob in 176 apartmajev, ki so obdani z lepo oblikovanim vrtom, razdeljenih v 16 paviljonov. Iz njih je mogoč prelep razgled na staro mestno jedro Vrsarja ter pristanišče.
Vrhunski Resort Belvedere ima ponudbo nastanitvenih kapacitet razdeljeno na sobe in apartmaje. Opremljeni so z sušilcem za lase, LCD satelitskim TV, telefonom, klimo, proti plačilu je možno dobiti internetno povezavo.
Resort Belvedere ima v okviru ponudbe sob na voljo tri možnosti in sicer : dvoposteljna soba superior, dvoposteljna soba superior z dodatno posteljo ter dvoposteljna soba premium z dodatno posteljo. Poglavitna razlika med njimi je število oseb, ki jih lahko posamezna soba nudi – superior največ dve osebi, superior in premium z dodatno posteljo največ tri.
V ponudbi apartmajev resort Belvedere obiskovalcem nudi na izbiro šest vrst apartmajev in sicer : studio, apartma standard A3, apartma premium A3, apartma A4, apartma A5 ter Apartma A6. Poglavitna razlika med ponudbo apartmajev je število oseb, ki v njih lahko biva: studio, apartma standard A3, apartma premium A3 največ tri osebe, apartma A4 največ 4 osebe, apartma A5 največ 5 oseb, Apartma A6 največ 6 oseb.
Poleg nočitvenih in nastanitvenih kapacitet Resort Belvedere nudi prehrano, ki zadovolji tudi najbolj zahtevne goste. Poleg klasične prehrane je moč izbirat hrano drugih prehranskih praks kot so vegetarijanci, diabetiki, ter vsem vrstam športnikom na pripravah. V ponudbo restavracije in bari spada : Restavracija, Belvedere pub, Pool bar, Aperitif bar.
Za vse , ki iščejo vrhunski oddih, kvalitetno bivanje ter prehrano je resort Belvedere pravi naslov.

http://www.maistra.si/