Enodelne kopalke po vaši meri

Večina med vami že pred poletjem razmišlja o novih kopalkah. Ker vam proizvajalci prav vsako leto ponudijo kaj novega in še mikavnejšega, se nikakor ne morete izogniti nakupu novega kosa. A še preden se podate po nakupih izdelkov za vaše počitniške dejavnosti, je najbolje, da se najprej odločite za vrsto kopalk. Na trgu lahko izbirate med številnimi možnostmi. Enodelne kopalke za ženske so na primer ponovno izjemno priljubljene, a tudi te so vam na voljo v več različicah. Po drugi strani pa so še vedno med najbolj zaželenimi dvodelne kopalke. Ne glede na to, za katero možnost se boste odločili, pazite tudi na to, da se model dobro poda na vašo postavo. Enodelne kopalke so praviloma pogostejša izbira za nekoliko starejše ženske, a to še zdaleč ne pomeni, da jih ne more nositi mlajša ženska, ki sledi modnim zapovedim. Tudi enodelne kopalke so lahko izjemno moderno zasnovane in so kot takšne lahko še privlačnejše v primerjavi z dvodelnimi.

Enodelne kopalke

Dvodelne ali enodelne kopalke

Ko predstavnica nežnejšega spola v prodajalni poizveduje za kopalkami, jo bo praviloma vsak izkušeni prodajalec najprej vprašal, ali si želi imeti dvodelne ali enodelne kopalke. Po odločitvi se izbor kopalk bistveno zmanjša, a še vedno vam je na voljo izjemno veliko možnosti. Tako dvodelne kot enodelne kopalke pa so lahko narejena iz več vrst materialov. Posezite po dobrih materialih, saj bodo ti v veliki meri poskrbeli za prijetnejše in udobnejše počutje, obenem pa boste s tem dobro poskrbeli tudi za zdravje. Kupcem je pri izbiri kopalk zlasti pomembna tudi barva oziroma vzorci. Vsako leto je na trgu moderno kaj drugega, a pomembno je, da se barva dobro ujame tudi z vašim karakterjem, saj boste dvodelne ali enodelne kopalke še toliko raje nosili. V spletni prodajalni lahko izbirate med različnimi modeli enodelnih pa tudi dvodelnih kopalk. Obiščite spletno prodajalno nama.si.

Torbice za različne priložnosti

Nekatere predstavnice nežnejšega spola imajo doma kar nekaj torbic, ki jih različno kombinirajo s svojimi oblačili. Prav tako pa jim ni vseeno, katero vrsto torbice bodo uporabile za določen dogodek oziroma srečanje. Le malo pa je takšnih žensk, ki imajo pri roki samo eno torbico. Ne glede na to, je pomembno zlasti to, da vam takšen modni kos opreme zadostuje in da ste z njim zadovoljni. Na voljo so vam torbice v najrazličnejših velikostih. Če pri nakupu niste prepričani, ali bi vam bolje koristila večja ali nekoliko manjša torbica, je najbolje, da se odločite za nakup torbice v srednji velikosti. Vsekakor je pomemben tudi videz torbice, a enako pomembno je, kako je torbica razporejena v notranjosti. Če je v njej samo en predel, potem boste morali zelo paziti, kam boste položili kakšen predmet. Sicer pa je za večino torbic značilno, da je njihova notranjost razdeljena na vsaj dva ali pa tri dele, pri čemer je eden nekoliko večji, ostala dva dela pa sta manjša žepa.

Torbice

Torbice za športne aktivnosti in poslovne priložnosti

Torbice se med seboj razlikujejo tudi glede na namen uporabe. Že na prvi pogled zato lahko ločite torbice, ki so namenjene za športna udejstvovanja ter torbice, ki nas na primer spremljajo na poslovnih dogodkih. Nekatere torbice pa so zasnovane tako, da jih lahko uporabimo za prav vse priložnosti. Navadno pravimo, da so takšne torbice športno elegantnega videza. Torbice, namenjene za športne dejavnosti, so praviloma nekoliko večje. Vanje lahko spravimo vse kose oblačil ter drugo opremo, ki jo med športanjem potrebujemo. Takšne torbice so narejene iz različnih materialov, najpomembneje je, da lahko zdržijo tudi nekoliko večjo težo. A na splošno velja, da torbice niso namenjene za prenašanje izjemno težkih predmetov, morda samo izjemoma. Usnjene torbice so med vsemi vrstami skorajda najtrpežnejše, zato imajo praviloma tudi najdaljšo življenjsko dobo. Izberite si jo tukaj.

Zimske obleke narejene iz kakovostnih materialov

Zimski čas je v marsikaterem pogledu v primerjavi z drugimi letnimi časi zahtevnejši; tudi kar se tiče oblačil. Zimske obleke so navadno manj praktične kot pa tiste, ki jih oblečemo poleti ali v toplejših obdobjih letnega časa. Zavzamejo namreč dosti več prostora. Sodobno zasnovane zimske oblekepa so lahko vseeno izjemno praktične in udobne, če so narejene iz ustreznih oziroma kakovostnih materialov. Taka oblačila najdemo v specializiranih trgovinah z oblačili, kjer lahko izbiramo med oblačili tudi svetovno priznanih oblikovalcev oziroma proizvajalcev ter prodajalcev oblačil in drugih podobnih izdelkov. Na srečo pa lahko zimske obleke v vseh možnih različicah spremljate tudi v eni od najbolj priljubljenih spletnih trgovin. Na tem mestu ne boste našli samo izjemno kakovostnih oblačil za zimski čas, temveč tudi obleke za druge letne čase. Cene so ugodne, obenem pa boste lahko številne kose artiklov izbirali po akcijskih cenah.

zimske obleke grejejo tudi v snegu

Zimske obleke v različnih podobah

Zimske obleke v resnici predstavljajo zelo širok nabor oblačil. Med najbolj priljubljenimi so zagotovo zimski plašči in zimske bunde, ki so obvezen del vaše zimske opreme. Zimske obleke so narejene iz toplejših materialov, ki vam omogočajo, da vam je v njih primerno toplo, četudi so zunanje temperature minimalne. Pri izboru takih kosov pa morate biti kljub temu pozorni na samo sestavo želenega oblačila. Če želite, da se boste v njem res dobro počutili, pred nakupom vedno preglejte etiketo, na kateri so napisani vsi potrebni podatki oziroma lastnosti določenega izdelka, tudi sestava oblačila. Nakupovanje zimske obleke s pomočjo spleta pa je še posebej priročno. Že v času izven zimske sezone lahko brskate za različnimi kosi takih oblačil, in sicer v spletni trgovini priznanega podjetja, ki pa ga lahko obiščete tudi v fizičnih prostorih. Tam boste zimske obleke lahko tudi pomerili in se hitreje odločili za nakup. Specializirani prodajalci vam bodo ponudili še kose oblačil, ki so v akciji.

Usnjene torbice

Če pomislimo na modne dodatke, se verjetno v misli najprej prikradejo prav torbice. Te pravzaprav sploh niso klasični modni dodatek, saj ne služijo le dopolnitvi vizualne podobe, temveč imajo še veliko bolj poudarjeno funkcionalno nalogo. Brez torbice se težko brezskrbno podamo po opravkih, saj je treba imeti vedno pri roki dovolj prostora za elegantno shranjevanje razne drobnarije. A ne gre zanikati, da torbice vseeno imajo pomembno nalogo tudi pri oblikovanju celovite podobe izbrane oprave. V tem oziru še posebej izstopajo usnjene torbice, ki združujejo uporabno vrednost in čudovito vizualno podobo. Usnjene torbice veljajo za enega izmed najbolj priljubljenih modnih dodatkov, zato se splača pobrskati po ponudbi in ugotoviti, če je trenutno na razpolago kakšna posebej privlačna torbica. Res je, da bodo takšne torbice verjetno relativno drage, a investicija se splača – ravno zato, ker kakovostne usnjene torbice ponujajo prepričljivo funkcionalnost, piko na i pa postavlja čudovita estetska podoba. Modni dodatek te vrste je nepogrešljiv pri tistih, ki želijo svojo garderobo kar se da izpopolniti.

Usnjene torbice iz pravega in umetnega usnja

Pravo ali umetno usnje? To je vedno vprašanje, ko izbiramo usnjene izdelke. Usnjene torbice niso izjema, saj imamo tudi pri teh izdelkih na voljo široko ponudbo tako iz pravega kot iz umetnega usnja. Tudi prednosti in pomanjkljivosti so že dobro znane. Pravo usnje velja za lepše in kakovostnejše, predvsem pa prinaša edinstven prestižni učinek, ki ga ne moremo posnemati z drugimi materiali. Seveda pa so usnjene torbice zaradi tega dražje, včasih so cene tudi zelo pretirane. Umetno usnje je bistveno cenejše, prav tako uporabno in funkcionalno, tudi z vidika estetike bi le najbolj pozorni opazovalci prepoznali razliko. Vzdržljivost umetnega usnja je pri kakovostnih izdelkih skoraj primerljiva s pravim usnjem, a razlika še vedno obstaja. V končni fazi je izbira usnjene torbice prepuščena vsakemu kupcu posebej. Nakup torbice lahko opravite na spletni strani veleblagovnice Nama.

Modne majice za poletni čas

Poletna oblačila morajo biti močno prilagojena letnemu času. Seveda je glavni problem v poletnih mesecih vročina, ki narekuje izbiro lahkih in ohlapnih oblačil v svetlih barvah. A tudi v poletni sezoni moramo upoštevati tudi nekatere modne smernice, ki odločajo o tem, katera izbira bo najbolj posrečena, še posebej če se nameravamo razkazovati ob morju ali drugje na dopustu. Modne majice omogočajo veliko svobode pri izbiri, poleg tega pa ponujajo tudi idealne lastnosti za uporabo v toplih poletnih dneh. Ponudba je na tem področju res široka, tako da ne bo težko najti pravega kosa za uporabo na dopustu, seveda pa imamo tudi pri oblačilih za vsakdan zelo veliko izbire. Poseben segment ponudbe predstavljajo še razne športne in aktivne majice, ki so prav tako zelo dobra izbira v boju proti poletni vročini. Takšna oblačila so razumljivo priljubljena predvsem med športniki in drugimi aktivnimi uporabniki, ki se kljub poletni vročini ne morejo odpovedati svojim priljubljenim športnim in rekreativnim dejavnostim. Izbire je torej dovolj, kar pa ne pomeni, da se lahko brez premisleka odločimo za naključna poletna oblačila.

Katere majice se bodo najbolje obnesle?

Pomembno je, da poletne majice ne zadržujejo toplote. Najbolje se obnesejo lahkotna oblačila iz naravnih materialov, običajno so iz bombaža, v nekaterih primerih pa se dobro izkažejo tudi poliestrske alternative ali oblačila iz drugih materialov. Nekatere aktivne majice so oprijete, a bolje je izbrati ohlapna oblačila, da lahko telo učinkovito diha. Material mora učinkovito odvajati znoj, poleg tega se mora tudi hitro sušiti, če ne postane tkanina neprijetna za uporabo. Če se izpostavljamo neposrednim sončnim žarkom, je pametno izbrati bela oblačila ali oblačila svetlih barv, ki odbijajo sončne žarke in se ne segrevajo toliko. Seveda pa majice v boju proti vročini ne morejo storiti toliko kot senca ali klima – v vsakem primeru bo vroče in se je pametno močnemu soncu izogibati. Majco si lahko kupite na spletni strani nama.si.

Lisca sooblikuje in narekuje evropski modni trend že preko pol stoletja

Lisca je ves čas obstoja sooblikovala evropski modni trend. Na zahodno evropske trge je Lisca vstopila pred triinpetdesetimi leti. Takratna Liscina uspešnica na zahtevnem zahodnoevropskem trgu je bil poseben bullet modrček. Podobne uspešnice je podjetje lansiralo tudi kasneje, praktično v celotni zgodovini nastopanja na tujih trgih.

Lisca ima trendovske izdelke

Sledenje globalnim trendom skozi čas

Modene trende je Lisca skozi celotno obdobje obstanka so oblikovala in ustvarjala. Na področju spodnjega perila današnja ponudba obsega perilo, kopalke, spalni program in oblačila. Program obsega ženske modrčke in hlačke, moške spodnjice in dodatke, program kopalk obsega ženske enodelne in dvodelne kopalke, podobna ponudba enodelnih in dvodelnih kopalk je zasnovana za punce, moška ponudba obsega slip, boksarice ali kratke hlače fantje pa imajo v ponudbi slip ali kratke hlače. Lisca spalni program je razdeljen na ženski in moški program. V ženskem spalnem programu najdemo pidžame, spalne srajce in halije, v moškem pa nogavice in copate. Za lažjo izbiro je program razdeljen na linije Fashion, Selection, Cheek by Lisca ter Lisca Men. Nadalje je mogoče spalni program izbirati po barvah, velikosti, cenah ter stilih. Program oblačila se deli na ženska in moška oblačila. Ženski program obsega majice z kratkimi in dolgimi rokavi, v ponudbi so tudi bodiji, tunike, topi, puliji, bluze, jopice, obleke, leggings. Moški program obsega majice s kratkimi rokavi in majice brez rokavov. Tudi v programu oblačila Lisca ponuja na izbiro več barv, velikosti, cenovnih razredov, kolekcij ter stilov. Za celoten proizvodni program pa je mogoče izbirati tudi v outlet ponudbi. Ponudba je zelo zanimiva, saj nudi zelo dober kompromis med ugodnostjo in kakovostjo. Zaradi ugodnosti je ponudba dostopnejša, kakovost ter druge dobre lastnosti Lisca proizvodnega programa pa s tem niso v ničemer okrnjene. Izbira programa je enostavna tako za tiste, ki imajo nakup izdelan, kot tisti, kateri se radi pustijo presenetiti ali povprašati prodajno osebje za dodatno mnenje o izbranem Lisca artiklu. Liscini izdelki so lahko vaši ob obisku spletne strani https://www.nama.si

Triumph Slovenija, dolgotrajno zadovoljstvo

Triumph Slovenija nudi spodnje perilo , oblačila za spanje, oblačila za prosti čas, kopalke ter oblačila za plažo.

Z Triumph Slovenija praktično ni mogoče zgrešiti, saj gre za regionalno gledano sinonim prerila , oblačil za prosti čas in kopalk. Pri odločitvi za Triumph Slovenija se lahko zanesemo na kakovost, funkcionalnost in prileganje perila. Za prilagajanje različnim okusom in zahtevam, pa je potrebno pogledati celotno paleto ponudbo. Vsaka oseba ima svoje osebne fizične lastnosti, v družbi želi ustvariti točno določeno podobo, ima svoj nabor dnevnih aktivnosti ter točno določeno garderobo. Triumph Slovenija omogoča na najboljši možni način individualno predstaviti videz ter zagotoviti počutje po meri in ustreznosti. V garderobi je poleg tega dobro imeti vedno na voljo več različnih kompletov spodnjega perila za različne priložnosti. Za vsak dan je pomembno dobro in udobno počutje, za večerne priložnosti pa je dobro imeti kaj izredno zapeljivega in privlačnega. Izbira materialov, krojev, barv in drugih lastnosti je pri tem pomembna. Triumph Slovenija za vsak dan nudi ponudbo, ki omogoča odlično udobje. Perilo je neposredno v stiku s kožo, zato ni vseeno kakšni materiali so izbrani, kakšen kroj izberemo, kako kakovostna je izdelava. Triumph Slovenija dodatno poskrbi, da je perilo za vsak dan obstojno in v uporabi dolgo časa. Zaradi te lastnosti se v že tako udobnem in kakovostnem perilu dodatno počutimo bolj samozavestno in smo pripravljen na izzive. Potrebno pa je pri izbiri biti zvest samemu sebi. Optimalna številka perila je za udobje pomembna lastnost, saj le tako lahko zagotavlja dobro počutje. Pogosto se manjše številke izbira z raznimi nameni, vendar se pogosto izkaže s napačno in neudobno izbiro. Vsaki osebi dodatno ne ustreza čisto vsako perilo. Individualne lastnosti postave, barve kože in druge lastnosti imajo točno določene zahteve.

Triumph Slovenija je kakovosten izbor izdelkov, ki jih bomo lahko zadovoljno uporabljali izjemno dolgo časa.

http://www.nama.si/oddelki/perilo/zanjo/nedrcki

Obleke izbirajmo skrbno

Obleke velikokrat niso naključno izbrane, ampak imajo namen doseči določen vizualni efekt .

V družbi imamo osebe različne statuse in položaje, kar pomeni, da morajo biti obleke temu primerne. Za določene primere imamo celo predpisano, kakšna garderoba je zaželena za dogodek, ki se ga bomo udeležili oziroma se ga nameravamo udeležiti. Dilema pri tem je le ena sama. Paziti moramo, da izbrane obleke ne bodo enake drugim, kar bi bilo sila nerodno. Na drugi strani pa v določenih krogih ni primerno, da smo z modnimi lastnostmi preveč izpostavljen. Vsekakor pa je izvirnost cenjena in spoštovana. Seveda takrat, ko soglaša z predpisanim. Tako ni vseeno kdo izbira obleke oziroma komu bo namenjene. Mlajše osebe lahko bistveno drugače izbirajo, saj njihovi mladosti primerno marsikaj ustreza bolj, kot starejšim. Prav tako nekoliko starejše osebe morajo spoštovati določena pravila, v praksi pa lahko vidimo, da jih je moč sebi v prid odlično izkoristiti. Vidimo, da obleke znajo nekatere osebe, ne glede na svoje značilnosti, vedno dobro izbrati. Z eno besedo imajo okus za modo, prostor in čas. Načinov izražanja je nešteto. Načeloma velja, da je privlačnost med spoloma naklonjena določeni izbiri. Praksa pa kaže, da obstajajo številni načini, kak doseči pričakovan učinek. Izbrane obleke lahko telesne značilnosti odkrivajo ali skrivajo. Kar je odkrito je vidno, kar je skrito pa privlačnost in radovednost želi odkriti. Ni potrebno biti posebno bister, da ugotovimo, kaj bo opazovalce bolj zaposlilo in imelo vpliv na njihovo domišljijo. Zato je dobro imeti kot rečemo, občutek. To je sposobnost ocenjevanja posledic preko vzroka. Modna uspešnica je pri tem lahko bolj ali manj primerna izbira. Kar je videno lahko pomeni manj možnosti za večjo pozornost, vendar je veliko od osebe, ki bo uspešnico nosila ter jo obogatila z raznimi dodatki.

Obleke so zelo pomembna izbira za vse zelo različne osebe in dogodke.

Desigual Slovenija, uspešnica v svetu mode

Desigual Slovenija je brez dvoma modna izjemnost .

Opazimo jo brez dvoma, Desigual Slovenija je prepoznavna blagovna znamka . Poznavalcem kot dejansko blagovna znamka, ostalim pa kot nekaj drugačnega, izjemnega in občudovanja vrednega. Poznavalci vedo, kakšne so aktualne kolekcije, kakšne so bile v preteklosti, praktično ne morejo zgrešiti. Vedo, da je pred njimi Desigual Slovenija vedo tudi, kaj takšna izbira sporoča. Vsem ostalim se porajajo drugačni občutki zaznave. Predvsem gre za drugačnost in izstopanje iz množice. V tem primeru zaznava ne bo pomislila najprej na blagovno znamko, ampak bo potrdila tipične in prepoznavne lastnosti. Ker Desigual Slovenija kot svoj zaščitni znak podarja izjemno in občudovanja vredno, takšne ocene sploh niso presenečenje. Obstaja pa možnost poudarka naštetih izjemnih lastnosti. Podobno kot druga vrhunska moda se tudi Desigual Slovenija zaveda časa in človekove spreminjajoče se ocene. Skozi čas se moda spreminja, ljudem pa je v mnogih primerih všeč predvsem novo, tisto kar še niso videli. To je lahko zelo različna izbira, ki pomeni izbrati novo, ali izbrati v svojih garderobi omari. Desigual Slovenija je izbira, ki ostane veliko časa modno sveža, z učinki pa lahko postreže vedno. V primeru izbrati novo je dobrodošlo pozornost usmeriti ne le na modo, ampak tudi vsebino naše garderobne omare in njene značilnosti. Izberemo lahko po znanih načelih osebne izbire, ali pa se odločimo za drugačnost. Tako bomo imeli v svoji garderobni omari dodatno možnost navduševanja pogledov v okolici ter številne značilne učinke. Pomisliti pa velja tudi nase, vprašati se velja, kaj nam ustreza in kaj nam paše. Počutiti se dobro je zagotovo ena od lastnosti, zaradi katerih bo naša garderobna omara posodobljena z novo možnostjo. V mnogih primerih je dobro počutje že z izbiro blagovne znamke, kolekcije ali drugih podobnih lastnost.

Desigual Slovenija nam v tem primeru omogoča, da izberemo modno ter hkrati z vidika mode praktično ne moremo zgrešiti.

http://www.nama.si/desigual

Spodnje perilo in gola koža

Spodnje perilo in gola koža dajeta občutek udobja.

Pogoj je izbrati primerno spodnje perilo. Moda gole kože je nalezljiva, vendar se je treba zavedati, da ima tudi stranski učinek . Pravzaprav sta dva stranska učinka. Prvi se nanaša na zdravje, drugi na modo. Zdravje je naše največje bogastvo, spodnje perilo ima zanj lahko velike koristi. Znano je, da se človek pri gibanju znoji. Na znojenje vpliva sama zasnova organizma in njegove značilnosti, zunanji vplivi, kot je temperatura zraka ter oblačila, ki jih imamo na sebi. Oblačila lahko izbiramo kot si želimo, velikokrat je posebno v tujih krajih dobro predhodno opazovati okolico. Če želimo primerno izbiro. Kot prvo so to navade, ki jih ne poznamo in se jim moramo prilagoditi zaradi kulturnih, verskih in drugih razlogov. Kot drugo, pa je klasično, največkrat uporabljeno oblačilo oziroma garderoba, najboljša izbira glede na vremenske in druge značilnosti. Poleg ostalega je to tudi spodnje perilo. Posebno za vrhnje dele oblačila velja, da je izbira domačinov najbolje prilagojena na negativne vplive. Osebne značilnosti na znojenje vplivajo preko dednosti in drugih značilnosti. Na splošno lahko rečemo, da se nekateri ljudje bolj znojijo kot drugi. Ne glede na intenzivnost znojenja, mora spodnje perilo zadrževati oziroma odvajati vlago na zunanjo stran. Ta zahteva je v obdobju, ko že lep čas poznamo številne materiale, ki to omogočajo, samoumevna. Imamo pa na izbiro, svoje zdravje ali ugajanje modnim zahtevam. Organi, ki se nahajajo na območju podkožja, katerega prekriva spodnje perilo so občutljivi, enako občutljiva je koža. Poslabšanje zdravja preko raznih okužb, vnetji in podobnih vzrokov ni redek pojav, zato velja biti pri izbiri previden. Zaradi izbire, ki daje prednost zdravju ne bomo nič prikrajšanji. V poplavi minimalistične izbire, bomo lahko celo pozitivno izstopali.

Spodnje perilo , ki koristi našemu zdravju izbiramo po lastnih načelih, zgledujemo pa se tudi po modi.

http://www.nama.si/oddelki/perilo