Sestavljanke naj bodo v otroku zanimivih motivih

Nakup otroških igrač je po eni strani prijeten, po drugi strani pa zelo odgovoren. Kupiti kar eno igračo, ok, kupiti igračo, s katero se bo otrok igral in ki mu bo zanimiva in se bo z njo nekaj naučil, pa je nekaj čisto drugega. Treba je razmišljati, kaj bi bilo tisto, kar bi bilo otroku zanimivo in kaj se bo s to igro naučil. Če vidite, da mu manjka potrpežljivosti in fine motorike, potem so tu zagotovo najboljše sestavljanke, vstavljanke in pa kocke za majhnega otroka.

 

Vsekakor je bolje, da se izogibate plastičnim igračam in se raje odločite za lesene. Glede na to, da pa ponudbe zanje ni prav veliko, pa vam tudi kar dajemo zelo dober nasvet: https://www.vlakec.si/sestavljanke-vstavljanke-kocke/sestavljanke. Tu boste zagotovo našli nekaj za vašega otroka, saj je tudi motivov veliko in kot rečeno, izbira pravega motiva je izredno pomembna.

 

Če boste izbrali sestavljanke, ki imajo za otroka zanimive motive, jih bo tudi rade volje sestavljal

odločite se za lesene ograče za otroka - sestavljanke so priljubljene

Ste opazili, da so vašemu fantku nadvse všeč avtomobili, da jih ves čas gleda? Potem se odločite za nakup sestavljanke v motivu avtomobilov in veselje je zagotovljeno. Zakaj bi mu vsiljevali na primer črke, če pa so mu nadvse všeč avtomobili. Naredite lahko res samo to, da sestavljanke sploh ne bo sestavljal.

 

Počakajte raje še malo s črkami, naj otrok vzljubi sestavljanke, potem pa mu lahko tudi zamenjate motiv, saj mu bo pomembno le to, da sestavi sestavljanke. Pri otroku ne gre čisto nič na silo, tega se zavedajte ves čas, pa tudi če imate v planu, da bo vaš otrok že pri treh letih poznal številke do deset, se bo vozil na kolesu brez koleščkov, sestavljal že največje sestavljanke in poznal celo slovensko in angleško abecedo.

 

Vse to lahko dosežete, samo ne silite v otroka na hitro, raje mu postopoma dodajajte igrače in rezultat bo hitreje prišel na plano.

 

Smešna darila za fanta

Fantje se seveda od deklet razlikujejo po marsičem. Na te razlike smo pozorni tudi pri obdarovanju, in sicer ne glede na to, za katero priložnost gre. Vsekakor ne moremo vsake malenkosti, ki bi ga kupili dekletu, podariti tudi fantom ali pa obratno. Darila za moški spol je v resnici včasih teže kupiti kot pa dekletom, vsaj tako mislijo dekleta.

Kako izbrati primerno darilo?

Strokovnjaki in izkušeni trgovci pa vedo, da ne bomo nikakor zgrešili, če bodo fantom kupili nekaj, kar bodo lahko na zabavi, ki sledi, mirno popili. Darilo za fante je torej lahko tudi pijača, ki jo določen fant obožuje. Najpogosteje je to pivo ali pa kaka dobra in posebna vrsta vina. Ni pa nič čudnega, če bi kateremu od fantov podarili še kako drugo vrsto pijače, ki je lahko povsem brez alkohola. Izvirna darila za fanta, moža ali zaročenca je težko v kolikor se pred izbiro ne posvetujemo z njegovimi prijatelji ali družinskimi člani.

Ideja za darilo za moškega, ki ima rad pivo

Za fanta po darilo na splet

Če so dekleta nekoč divjala po trgovinah in tam noro iskala darila za fanta, temu dandanes skorajda ni več tako. Večina deklet se namreč znajde tako, da po darilo raje odide na splet. Ve, da ji tamkajšnje nakupovanje ne bo vzelo veliko časa, obenem pa niti ne denarja. Izjemnega pomena pa je tudi to, da lahko na tem mestu izbirajo med izjemno velikim številom izdelkov in to med takimi, ki jih v navadnih trgovinah sploh ne moremo kupiti, saj jih niti ni na vidiku.

Izdelki za darilo ki so namenjeni fantu, so v spletnih trgovinah razdeljena tudi na različne podkategorije, tako da lahko še lažje izbiramo ter se odločamo znanja.

Pomembna prelomnica v življenju

Oktobra je moj najmlajši brat praznoval 18. rojstni dan. To je kar pomembna prelomnica v življenju, ko postaneš polnoleten. 18 let je nek prag v svet odraslosti, ko že lahko sprejemaš pomembne odločitve v življenju. A hkrati polno odgovarjaš tudi za svoje napake. Po drugi strani, pa če se spomnim svojih 18 let, se mi zdi da si v tistem času še neko neodgovorno mlado bitje, ki išče svoj prostor pod soncem. A najbolj zabavni del polnoletnosti je rojstnodnevna zabava in darila za 18 rojstni dan. Tudi če nismo najbolj veliki pristaši praznovanj rojstnih dni, se mi zdi da se za polnoletnost skoraj spodobi pripraviti zabavo za prijatelje in sorodnike. Po drugi strani je to velika prelomnica tudi za starše, da njihov otrok prestopa v svet odraslosti.

Read the rest of this entry »

Foto darila so lahko izjemno prikupna

Darila, ki jih podarjamo našim ljubljenim ob praznovanju rojstnega dne ali česa podobnega, so lahko izjemno izvirna, hkrati pa tudi prikupna. V zadnjem času je izredno priljubljeno, da nekomu, ki nam veliko pomeni, podarimo darilo, ki je povezano z njegovo fotografijo. Fotografijo lahko natisnemo na papir, majico, skodelico ali na aluminij. Fotografije so posebne. V preteklosti so bile bolj redke, z razvojem tehnologije so se razširile po vsem svetu. Danes imamo večino fotografij shranjenih na disku ali v oblaku. Poglavitna slabost tega je, da lahko slike izgubimo.

Taka darila imenujemo fotografska darila. So različnih vrst in oblik. Lahko se na primer kupijo v obliki sestavljank, skodelic za kave in še česa drugega. Fotografije že od nekdaj predstavljajo lep spomin na dogodke iz preteklosti.

Darilo s fotografijo
Foto darila ali darilo slike na skodelici je IN

 

Foto darila v obliki sestavljanke

Sestavljanka je lahko izjemno priljubljeno darilo. Veliko ljudi namreč naravnost obožuje sestavljanke. Doma jih imajo že veliko, vedno, znova ter spet pa posegajo po novih. Ob njihovem rojstnem dnevu tako lahko poskrbimo za prav posebno obliko sestavljanke, ki bo upodabljala fotografijo našega slavljenca v kaki posebni situaciji. Slavljenec bo darila prav zagotovo izjemno vesel. Foto darila so primerna za mlajše, saj lahko ustvarimo unikatno darilo. Takšno darilo lahko obesimo na steno.

Darilo s fotografijo na skodelici

Tudi če nekomu podarimo skodelico za kavo, nikakor ne brcnemo v temo. Lahko pa gre tokrat za kako bolj prikupno skodelico, na kateri bo znana fotografija našega obdarovanca. Ta bo nad darilom presenečen, obenem pa bo veselje, ki ga doživlja ob pitju kave, postalo še večje. Foto darila ima bolj osebno noto saj pogosto so izpostavljeni veseli dogodki, ki so se zgodili v življenju.

Unikatno darilo

Darila predstavljajo nekaj pozitivnega in prav vsak od nas se jih razveseli na svoj način. Če je darilo osebne narave, pa smo se z njim še toliko bolj dotaknili srca našega slavljenca. Izjemno priljubljena so tako foto darila. Taka darila so izredno prikupna ter tudi poceni. Naročijo pa se lahko že preko spleta in to na hiter ter enostaven način.