Zanesljiva odprava celulita

Celulit je v zadnjem obdobju zagotovo estetska težava številka 1 vsake ženske. Izgled ženskih stegen s pomarančasto kožo res ni privlačen, zato je za mnogo žensk odprava celulita pod nadzorom strokovnjakov v estetskem centru odlična rešitev. Tako kot lahko opazimo več stopenj razširjenosti in intenzivnosti celulita na ženskem telesu, so na voljo tudi različni tretmaji za odpravo te nadloge. Proti nastajanju celulita lahko veliko storimo tudi sami, in sicer z zadostnim pitjem tekočine, predvsem zelenega čaja, ter s športnimi aktivnostmi.

odprava celulita

Celulit so pravzaprav zgoščene maščobne obloge pod kožo in se ob nepravilni prehrani in športni neaktivnosti kopičijo daljše obdobje. Prav zato, tudi ne moremo pričakovati, da bo že z nekajkratnim nanosom raznih anticelulitnih krem popolnoma izginil. Številne kreme za odpravo celulita ne vsebujejo zadostno količino aktivnih snovi, ampak blage sestavine, ki le kratkotrajno gladijo površino kože.

Za učinkovito odpravo celulita so danes na voljo številne estetske tehnike, ki z uporabo sodobnih medicinskih pripomočkov dosežejo zavidljive rezultate. Najpopularnejša metoda ta hip je LPG anticelulitna lipomasaža, ki je po mnenju mnogih lepotnih kirurgov tudi najučinkovitejša. Na voljo so še druge metode, ki z uporabo sorodnih tehnik skrbijo tudi za dodatno masažo, razstrupljanje telesa in dobro počutje. Odlične rezultate anticelulitnih terapij potrjujejo številne zadovoljne uporabnice.

Comments are closed.