Vrtne garniture, številne možnosti izbire

Vrtne garniture ponujajo številne možnosti izbire ter v mnogih primerih dodatne ugodnosti.

Na dodatne ugodnosti velikokrat niti ne pomislimo. Vrtne garniture imajo lahko
nižje cene , prodajalec nam nudi boljše plačilne pogoje, brezplačno dostavo, postavitev, montažo in podobno. Na vse te dodatne ugodnosti velikokrat ne pomislimo, ker so v ospredju vrtne garniture. Večkrat pa se nanje ozremo, ko sta dve ponudbi izenačeni v velikem obsegu. V takem primeru lahko tehtnico na stran najboljše izbire nagnejo prav naštete dodatne ugodnosti. Nižje cene so popusti iz različnih razlogov. Sezona je pri koncu, prodajalec odprodaja zalogo zaradi preusmeritve prodajnega programa, vrtne garniture imajo lahko napake, so poškodovane in podobno. V teh primerih so osnovne lastnosti praktično nespremenjene. Kljub nižji ceni dobimo praktično enake lastnosti, kot pred popustom. Zato velja take ponudbe vsaj pogledati. Včasih so takšne vrtne garniture celo boljša izbira, kot novejše. Tak primer je program, ki je že dolgo časa v prodaji. Prednost v primerjavi z novejšo ponudbo je v tem, da lahko na raznih primerih vidimo kako uporaba vpliva na materiale, zasnovo, konstrukcijsko trdnost in podobne lastnosti. Praktično imamo pred očmi prikazano, kako bi izbrane vrtne garniture izgledale po določenem času uporabe. Pri najnovejših modelih to možnost nimamo, ker so na trgu premalo časa. Temu primerno pa ne moremo videti, kako uporaba vpliva na zasnovo, materiale, konstrukcijsko trdnost in druge lastnosti. Plačilni pogoji so lahko tudi zelo dobra in sprejemljiva lastnost. Zaradi boljši plačilnih pogojev nam je lahko dostopno tudi prestižnejša ponudba oziroma ponudba iz višjega cenovnega razreda. Dostava na dom in montaža sta možna dodatna prihranka. Velikokrat je izbrano večjih dimenzij, kar pomeni posebne zahteve za prevoz. Prevoz v lastni režiji bi pomenil več voženj ali pa razne dodatne logistične stroške .

Zato nam takšne vrtne garniture prinašajo bodisi možnost prihrankov, bodisi možnost nakupa dražjih izvedb ali številnih dodatnih artiklov.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>