Tržni delež hp: tiskalniki, kartuše in osebni računalniki

Danes so obvezen del opreme vsakega podjetja tiskalniki in pripadajoče kartuše, hp pa je vodilno podjetje med ponudniki te opreme. Tako kot na drugih področjih, so tudi hp kartuše med najbolje prodajanimi brizgalnimi kartušami na svetu. Podjetje hp ima prevladujoč tržni delež v prodaji osebnih računalnikov, tiskalnikov in tudi hp kartuše tukaj niso izjema.

Da je podjetje hp tako uspešno in vodilno na vseh področjih, s katerimi se prične ukvarjati, je predvsem posledica njihove proizvajalne in prodajne filozofije. Vsi izdelki hp, naj bodo to kartuše, tiskalniki ali osebni računalniki, namreč sledijo logiki kvalitete in profesionalnosti po dostopni ceni. Hp ponuja kvalitetne, dobro oblikovane izdelke, ki so preprosti za uporabo in prijazni do potrošnika. Kje najti te izdelke- najhitreje, najcenej in najbolj učinkovito to naredite na www.printink.si.

Gledano iz svetovne ravni ima na trgu tiskalnikov hp več kot 50 odstotni tržni delež; sledijo mu podjetja Canon, Epson, Samsung in Brother. Hp je bil tudi prvi, ki je oblikoval laserskih tiskalnik za množično uporabo, s čimer je hp brizgalne kartuše nadomestil z bolj ekonomično uporabo laserskih tonerjev z večjo zmogljivostjo. Kljub temu pa klasične hp kartuše ne doživljajo pomembnega padca prodaje, saj so hp kartuše še vedno med najbolj prodajanimi- preverite tukaj. Razlog temu je velika popularnost hp tiskalnikov, za katere je seveda potrebno uporabljati hp kartuše. Čeprav so na trgu dostopne tudi generične kartuše, ki so kompatibilne s hp tiskalniki, je ravno kvaliteta, ki jo hp zagotavlja pri vsakem izdelku tista, ki jim omogoča ohranjanje visokega tržnega deleža. Uporabniki hp izdelkov tako zaupajo v blagovno znamko in tudi ko gre za potrošni material hp kartuše ne zamenjajo z kartušo neznanega proizvajalca.

Comments are closed.