Toplotne črpalke podjetja Tersus

Ste že kdaj razmišljali o tem, da bi tudi vi postali uporabnik toplotne črpalke? Sploh veste, katere so prednosti toplotne črpalke oziroma kaj so razlogi, da bi si tudi vi privoščili kvalitetno toplotno črpalko? Termodinamična naprava, toplotna črpalka, sprejema toplotno energijo iz okolice iz različnih virov (zemlja, voda, zrak) in nato to energijo s pomočjo kompresorja poviša na višji temperaturni nivo ter s tem procesom ogreva vašo vodo. Toplotne črpalke v tem smislu znižajo vaš račun za ogrevanja kar do 70%, v kolikor primerjate račun z ogrevanjem na kurilno olje. Poleg tega pa toplotne črpalke tudi v okolju za 70% zmanjšajo emisije ogljikovega dioksida, kar pa je prav tako odličen podatek. Z vgradnjo toplotne črpalke tako ne boste privarčevali le pri stroških za ogrevanje, ampak boste v veliki meri pripomogli tudi k znižanju obremenitve okolja z ogljikovim dioksidom. Kaj pa cena toplotne črpalke?

Toplotne črpalke vam ponuja več podjetij v Sloveniji, med njimi pa je tudi podjetje Tersus. Podjetje Tersus nudi vsem ljudem na področju celotne Slovenije projektiranje, vgradnjo, vzdrževanje in tudi servis toplotnih črpalk proizvajalca Atlantic. Na spletni strani podjetja Tersus si sicer lahko preberete še več o toplotnih črpalkah in preverite tudi tri različne vrste teh črpalk. Najbolj enostavna vgradnja je vgradnja toplotne črpalke zrak-voda, saj ne zahteva prav nobenih večjih gradbenih posegov, kot jo sicer črpalka zemlja-voda ali voda-voda. Montaža toplotne črpalke zrak-voda je v bistvu podobna montaži običajne klimatske naprave in tako jo je možno opraviti v enem dnevu.

Če vas zanimajo toplotne črpalke, potem vam toplo priporočamo, da obiščete spletno stran podjetja Tersus ter kontaktirate strokovnjake, ki vam bodo z veseljem pomagali do optimalne rešitve za vaš dom.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>