Wellness Kranj ima za vas vedno na stežaj odprta vrata

Današnji način življenja nam prinaša tudi veliko mero stresa. Tega pa lahko omilimo ali pa se ga povsem znebimo na najrazličnejše možne načine. Ena od rešitev je tudi ustrezno zdravo prehranjevanje in ukvarjanje s številnimi športnimi aktivnostmi. Tudi na trgu lahko najdemo odlične in tudi poceni storitve, ki nas navajajo k temu. Wellness center Kranj je odličen naslov, kjer lahko izvajamo številne storitve, in sicer skupaj z izkušeno ekipo strokovnjakov, ki pri svojem delu uporabljajo le najboljše naprave in izdelke.

Predstavitev podjetja na spletni strani

Wellness Kranj ima svoje mesto tudi na spletu, kjer nam predstavlja prav vse storitve, ki se izvajajo tam. Za nas ima na stežaj odprta vrata prav vse dni in ure v tednu. Preko spleta se lahko naročimo na storitve. Te pa si lahko podrobneje ogledamo tudi v obliki video predstavitev. Pomembno pa je poudariti tudi to, da so prav vse storitve vrhunske in tudi zelo ugodne za nas.

Masaže kot osrednja storitev

Wellness Kranj med svojimi raznovrstnimi storitvami ponuja tudi številne masaže, ki jih opravljajo le izkušeni strokovnjaki, ki so tudi polni znanja. Na razpolago imate različne vrste masaž, med katerimi je izjemno priljubljena tudi tajska masaža z zelišči. Zanjo se odloča kar velika skupina ljudi, predvsem pa tisti, ki imajo zelo stresno življenje. S pomočjo te masaže se lahko celo popolnoma otresejo stresa. Ker imajo s podjetjem zelo dobre izkušnje, z njim sodelujejo kot stalne stranke, zato imajo tudi prav poseben popust. Tudi mi lahko postanemo njihove stranke in se lahko že danes preko spleta naročimo na prvo storitev, ki je za nas najbolj mikavna in tudi dobrodošla.

Terme Zreče, raj za aktivne obiskovalce

Terme Zreče so pravi raj, ki ga aktivni obiskovalci cenijo.

Terme Zreče nikogar ne pustijo ravnodušnega, rekreacijsko aktivni obiskovalci bodo tu lahko izvajali številne rekreacijske aktivnosti. Dodaten plus bivanja v termah so storitve, ki znajo poskrbeti za dobro regeneracijo pred aktivnostmi naslednjega dne. Omogočeno pa jim je tudi razvajanje na tisoč in en način v wellness centru. V poletni sezoni je mogoče za zdravje izbrati številne skupinske ali individualne vadbe, aktivnosti v termalnih bazenih, v okolico se je moč podati s kolesom, veliko možnosti je za pohodništvo in nordijsko hojo, igrati je mogoče odbojko na mivki, v dolini potoka Koprivnica so možnosti za ribolov, od marca do novembra je v bližini odprto golf igrišče. V zimski sezoni je dogajanje aktivnosti na prostem strnjeno okrog smučišča Rogla, kjer pridejo na račun smučarji, tekači, deskarji ter pohodniki. Aktivnosti so možne tudi pod streho, v ta namen so na voljo športne dvorane, fitnes centri in druge možnosti. Vse možnosti terme omogočajo izbirati in izkoriščati individualno, zelo zanimiva po je ponudba raznih paketov. Paketi luštna cena, modre počitnice, kratek oddih, nepozabna doživetja štirih letnih časov, pomladni najem apartmajev Vile Terme Zreče ali njen večdnevni najem apartmajev Vile Terme Zreče, tekaški paket s Konjiškim maratonom, Razvajanje v dvoje, wellness odklop, zdrav oddih in drugi paketi so na temo osnovne oblikovane popolne ponudbe. Edinstvena in osnovna ponudba ostaja izvir zdravilne vode, s katerim je po izgradnji prvega bazena vse skupaj tudi začelo. Terme Zreče so pred skoraj štirimi desetletji odprle prvi bazen, danes imajo več zunanjih in notranjih bazenov s skupno površino tisoč šesto kvadratnih metrov. Danes so terme Zreče sodoben zdraviliško športno-rekreacijski center, v sklop ponudbe danes sodi tudi wellness in spa center ter številne druge storitve zdraviliške dejavnosti ter objekti in naprave za športno rekreacijske dejavnosti.

Terme Zreče iz sezone v sezono navdušujejo vedno več aktivnosti željnih obiskovalcev.

Wellness, življenje brez tablet in zdravil

Wellness je dobra pot do življenja brez zdravil in podobnih pripomočkov.

Na wellness nas lahko napoti zdravstveno stanje starejših generacij. Življenje mnogih starejših oseb je omogočeno z dnevnim uživanjem številnih tablet ter drugih oblik pomoči zdravju. Kako potrebujemo wellness storitve, bi nas verjetno najbolje opomnil dober strokovni pregled naše prehrane, gibalnih aktivnosti ter drugih zdravju koristnih aktivnosti. Naša hrana je pogosto zdravju neprimerna, najbolj znana je oznaka holesterol. O njem pridiga osebni zdravnik že skoraj vsakemu človeku v srednjih letih. S holesterolom načeloma ni nič narobe, zgolj njegove vrednosti niso pravilne. V wellness centrih imamo priložnost, da holesterol vrednosti postavimo v ravnovesje ter na idealno raven. To lahko storimo tudi pod strokovnim nadzorom, ki nam predpiše prehranjevanje, gibalne aktivnosti, počitek ter druge terapije. Na potrebo po wellness nas lahko opozori tudi analiza naše krvi, po zaužiti hrane naše lastne izbire. Poljubno izberemo hrano, kot vsak dan, ter damo kri na analizo. Potem za spremembo izberemo hrano po navodilih prehranskega strokovnjaka ali osebnega zdravnika, ter storimo isti pregled krvi. Oba vzorca krvi med seboj primerjamo, kmalu nam bo postalo jasno od kod izvira večina srčno žilnih težav. Zato je potrebno wellness center jemati, kot pomoč zdravju. Obisk je lahko različno pogost in intenziven, mnogi prisegajo na obisk enkrat letno. Zimske šolske počitnice so primeren termin, saj takrat lahko uživamo z družino. V termah Zreče je wellness center dodatno povezan s smučiščem Rogla, kar pomeni tudi dodano rekreacijsko vrednost. Povezava s smučiščem obratuje vsak dan, zato ni potrebno skrbeti za prevoz. Na smučišču imamo na voljo smučanje, tek na smučeh, deskanje, lahko se odločimo za sprehod v naravo z zimskimi čevlji ali krplji na nogah. V vsakem primeru bo takšen zimski obisk wellness centra koristil nam ter celotni družini.

Wellness centri so dobra investicija za osebno zdravje ter zdravje vseh družinskih članov.

http://www.terme-zrece.eu/si/zdravje-in-wellness/wellness