Sandali za mestne ulice in lažje pohodne poti

Sandali so preprosta ter hkrati lahko tehnična obutev. Preprosta obutev so sandali, ki imajo preprost podplat ter različne izvedbe pritrditve na stopalo. Tehnično zahtevnejši modeli so izboljšani na raznih delih. Pogosto je to podplat, ki zagotavlja dober oprijem, dobro blaženje, zaščito prstov pred udarci ali razne druge izboljšane lastnosti.

 

Obutev z odličnim zračenjem

Odlično zračenje je lastnost, zaradi katere so sandali priljubljeni v mesecih z višjimi temperaturami. Med hojo se dodatno stopalo znoji, kar zna v zaprtih tipih obuval povzročati neprijeten občutek. Za manjše obremenitve stopala in urejene podlage so dovolj že enostavni sandali. Paleta ponudbe se potem razširi na sandale za prosti čas, ali estetsko bolj dovršene modne modele. Odlično zračenje so pogosta zahteva uporabnikov, ki potrebujejo obutev za zahtevnejše podlage. Zanje so primerni sandali, ki imajo poseben podplat, močnejšo izvedbo pritrditve ter po potrebi razne dodatne lastnosti. Poznamo sandal blagovnih znamke Teva, keen, kamik, nike, grendha, ipanema, ki lahko ustrezajo tudi bolj zahtevnim kupcem. Poseben podplat omogoča, da ima uporabnik varen korak tudi na bolj neravnih podlagah. Močnejša izvedba pritrditve je namenjena predvsem bolj aktivnimi in intenzivnim načinom uporabe. To je lahko otroška igra, sandali pa niso redkost niti na pohodniških poteh. V teh primerih gre za različne izvedbe ter različne pohodniške poti. Predvsem gre za urejene in manj zahtevne pohodniške poti, na katerih ni posebnih nevarnosti in obremenitev. Dodatno varnost nekateri sandali ponujajo z modeli, ki izraziteje ščitijo prste ali druge dele stopale. Nekaterim kupcem je ta lastnost ključnega pomena pri izbiri. Njim so zelo primerni modeli, ki so križanci med sandali in pohodniško obutvijo. Pohodna obutev se prepozna v podplatu, zaščiti na peti in drugih lastnostih, sandali pa z večjimi odprtinami ter načinu pritrjevanja na stopalo. Odlikuje jih vodoodbojni material, podplat zagotavlja dober oprijem, uporabnikom pa takšni sandali ustrezajo tudi zaradi izjemne zračnosti in enostavnosti uporabe. Izberite si svoje sandale na www.tomassport2.si.

Rider sandali – moda in udobje

Rider sandali so bili oblikovani v Braziliji in sicer že leta 1986. Dandanes je ta blagovna znamka v Braziliji že tako razširjena in priljubljena, da ljudje ne rečejo, da si obujejo sandale, ampak da si obujejo Rider. Sandali Rider so oblikovani z mislijo na poletje, plaže, sonce, zabavo in predvsem sproščenost. Gre za modno oblikovano obuvalo, ki je tako udobno, da si ga tisti, ki ga imajo, nočejo nikoli sezuti. Rider sandali so ergonomsko oblikovani, kar pomeni, da je oblika skladna s fiziologijo stopala in mehaniko človeške hoje. Mnogi sandali manj kakovostnih blagovnih znamk so takrat, ko si jih nekdo pomeri, udobni. Vendar žal izkušnje kažejo, da se udobnost sandalov izkaže šele po daljšem času uporabe. Da bi ugotovili, če je določen sandal res udoben in primeren za daljše sprehode, morate to preizkusiti na lastnih nogah. Izkaže pa se, da ceneni sandali hitro pustijo svojega lastnika na cedilu.

Rider sandali imajo tradicijo, ki ji lahko zaupamo. Njihova popularnost in razširjenost je garancija za to, da Rider sandali poskrbijo za varen in udoben korak. Sicer drži, da so izdelani z mislijo na plažo in poletne radosti, vendar pa jih mnogi uporabljajo tudi za druge dejavnosti. Videli boste, da ko enkrat obujete Rider sandale, jih ne boste želeli nikoli več sezuti. Tudi ko bo poletja konec in bo zunaj pritisnil mraz, si boste želeli uporabljati Rider sandale.

Vendar pa razloga za takšno priljubljenost Rider sandalov ne moremo pripisati le njihovi udobnosti. Že od osemdesetih let dalje, ko je Rider pričel izdelovati sandale, so imeli vizijo, da izdelajo sandale, ki so estetski. Ljudje pač prisegajo na modo in trende, zaradi česar so se odločili, da bodo njihovi sandali nekaj posebnega. Posebne kombinacije barv, poslikav in potiskov ustvarijo dinamičen videz, ki ga lahko kombinirate z drugimi oblačili in s tem ustvarite svoj lastni poletni stil.