Ideje kako preživeti valentinovo s svojim najdražjim ali najdražjo

V nadaljevanju vam bomo dali nekaj idej, kako svojemu najdražjemu oziroma najdražji povedati, da ga ljubite na najpomembnejši dan zaljubljencev – valentinovo.

Za začetek mu ali ji lahko napišete pismo, v katerem obrazložite svojo ljubezen in zahvalo za vrnjeno ljubezen. Na tak način boste še bolj poglobili svojo ljubezen, saj boste izpovedali tista še najbolj globlja čustva, ki včasih težko pridejo ven iz naših ust. Veliko lažje pa pridejo na plano, ko jih s peresom zapišemo na list.

Če sta s partnerjem bolj pustolovske narave, mu pripravite lov na zaklad. Pripravite uganke, ki ga bodo vodile, do destinacije, kjer ga bo pričakalo darilo za valentinovo, na primer večerja poz zvezdami ob svečkah, ali pa romantičen piknik na bližnjem travniku.

Če sta bolj romantični duši, si privoščita večerjo ob svečkah v vrhunski restavraciji, po njej pa svojemu dragemu ali dragi privoščite masažo ali pa si skupaj oglejta kakšen romantičen film. Lahko se tudi potrudite in vi pripravite večerjo, lahko pa jo pripravita celo skupaj.

Če vaš partner obožuje potovanja, ga presenetite s kratkim oddihom na morje ali pa mogoče v toplice. Tam se bosta lahko skupaj razvajala in preživela ves prosti čas skupaj, tako da bo vajina ljubezen še močnejša.

Fantje lahko za svoje dekle kupite šopek rdečih vrtnic, nato pa jo presenetite še s pesmijo, ki ste jo spesnili samo za njo.

Vse to je le nekaj načinov kako presenetiti svojega partnerja za valentinovo, da mu bo še dolgo ostal v spominu. Poskrbite, da bo ta dan nekaj posebnega. Tako zanj, kot za vas.