Dizajn Havaianas izdelkov

Havaianas je trendovska blagovna znamka, ki pokriva širok spekter izdelkov za ženske, moške in tudi za otroke. Če bi poskušali celotno paleto izdelkov dati na skupni imenovalec, ki bi jih vse opisal z njihovo glavno lastnostjo, bi lahko rekli, da je to: poletno doživetje. Havaianas japonke, sandali, superge, brisače in drugi izdelki imajo en skupen cilj in to je, preživeti poletje na maksimalno zabaven in intenziven način. Vsi izdelki blagovne znamke Havaianas imajo izrazito poletni dizajn, kar dajejo čutiti predvsem kombinacije barv. Barve so intenzivne in žive, kombinacije pa prefinjene in pestre. Sploh pa je poletna garnitura Havaianas dizajnersko nekaj res posebnega. Ste že kdaj bolj podrobno pogledali vzorce in potiske na teh izdelkih? Vsi temeljijo na posebni kompoziciji in množici detajlov, ki ustvarijo pristen razlikovalni element, če jih primerjamo s sorodnimi izdelki drugih blagovnih znamk.

Med najbolj popularne Havaianas izdelke spadajo moške, ženske in otroške japonke. Najbrž ni več nobena skrivnost to, da so prav Havaianas prve japonke, ki so prišle na trg v zahodnem svetu. V prejšnjem stoletju jih je brazilsko podjetje Havaianas lansiralo na trg. Potem pa je bilo le še vprašanje časa, da so se iz Brazilije razširile še na druge konce in kraje sveta. Vendar bodite pozorni, kajti niso vse japonke, ki jih lahko kupite v trgovinah originalne Havaianas. Posnemovalcev je na tisoče in tisoče, vendar pa so le ene tiste prave. Če si boste pomerili originalne Havaianas japonke, vam bo takoj jasno, zakaj so tako priljubljene. Izdelane so iz vrhunskega naravnega kavčuka in ne iz cenene plastike. Za tiste, ki so občutljivi na nekakovostne plastične materiale, so Havaianas japonke idealna izbira. Kavčuk je tako mehak, da daje občutek, kot da bi hodili po zraku. Z vsakim korakom se podplat japonk prilagodi obliki stopala. Kvaliteta materialov, vrhunski dizajn in dolgoletna tradicija so faktorji, ki dajejo jase signal, kje se nahaja kakovost.

http://www.superge.si/

Rider sandali – moda in udobje

Rider sandali so bili oblikovani v Braziliji in sicer že leta 1986. Dandanes je ta blagovna znamka v Braziliji že tako razširjena in priljubljena, da ljudje ne rečejo, da si obujejo sandale, ampak da si obujejo Rider. Sandali Rider so oblikovani z mislijo na poletje, plaže, sonce, zabavo in predvsem sproščenost. Gre za modno oblikovano obuvalo, ki je tako udobno, da si ga tisti, ki ga imajo, nočejo nikoli sezuti. Rider sandali so ergonomsko oblikovani, kar pomeni, da je oblika skladna s fiziologijo stopala in mehaniko človeške hoje. Mnogi sandali manj kakovostnih blagovnih znamk so takrat, ko si jih nekdo pomeri, udobni. Vendar žal izkušnje kažejo, da se udobnost sandalov izkaže šele po daljšem času uporabe. Da bi ugotovili, če je določen sandal res udoben in primeren za daljše sprehode, morate to preizkusiti na lastnih nogah. Izkaže pa se, da ceneni sandali hitro pustijo svojega lastnika na cedilu.

Rider sandali imajo tradicijo, ki ji lahko zaupamo. Njihova popularnost in razširjenost je garancija za to, da Rider sandali poskrbijo za varen in udoben korak. Sicer drži, da so izdelani z mislijo na plažo in poletne radosti, vendar pa jih mnogi uporabljajo tudi za druge dejavnosti. Videli boste, da ko enkrat obujete Rider sandale, jih ne boste želeli nikoli več sezuti. Tudi ko bo poletja konec in bo zunaj pritisnil mraz, si boste želeli uporabljati Rider sandale.

Vendar pa razloga za takšno priljubljenost Rider sandalov ne moremo pripisati le njihovi udobnosti. Že od osemdesetih let dalje, ko je Rider pričel izdelovati sandale, so imeli vizijo, da izdelajo sandale, ki so estetski. Ljudje pač prisegajo na modo in trende, zaradi česar so se odločili, da bodo njihovi sandali nekaj posebnega. Posebne kombinacije barv, poslikav in potiskov ustvarijo dinamičen videz, ki ga lahko kombinirate z drugimi oblačili in s tem ustvarite svoj lastni poletni stil.