Porcelan Stil commerce

Dvajsetletna tradicija v svetovanju in prodaji drobnega gostinskega inventarja je odlika podjetja Stil commerce. Stil commerce se ukvarja s celotnim programom za restavracije in druge kuhinje ter jedilnice. Prodajni program omenjenega podjetja namreč obsega opremo gostišč, hotelov, restavracij in drugih velikih kuhinj s hotelskim porcelanom, kozarci, kuhinjsko posodo, jedilnim priborom, servirnimi vozički in podobnim. Hčerinska firma podjetja Stil commerce, ki se imenuje Gastro stil d.o.o se od leta 2007 nahaja v Bosni in Hercegovini.

Poslanstvo podjetja Stil commerce je torej opremljanje velikih kuhinj in jedilnic z drobnim hotelskim inventarjem in banketnimi sistemi. Ekipa s svojim znanjem in izkušnjami ter s spremljanjem trendov želi ponuditi investitorjem inventar, ki bo pravi za njihov lokal tako po izgledu in kvaliteti, kot tudi ceni. Cilj omenjenega podjetja je dolgoročno sodelovanje, podjetje pa se pohvali z odličnostjo, profesionalnim odnosom, konkurenčnostjo in kvaliteto svojih uslug.

Podjetje Stil commerce vam nudi kvaliteten, sodobno oblikovan in tudi cenovno ugoden porcelan. Izdelki iz porcelana, ki si jih lahko ogledate na spletni strani Stil commerce so blagovne znamke Schonwald in Steelite. Če se boste pri ogledu slik izdelkov iz porcelana srečali s kakšnim vprašanjem, je najbolje, da kar kontaktirate ekipo podjetja Stil commerce, ki vam bo z veseljem priskočila na pomoč pri izbiri in nakupu porcelana. Poleg izdelkov iz porcelana pa preverite tudi ostalo široko in pestro ponudbo kvalitetnih izdelkov za vsako kuhinjo. Ponudite svojim gostom in sebi kar najboljše in poskrbite, da za kvalitetno in estetsko ustrezno gostinsko opremo tudi vi.

Comments are closed.