Oblikovanje spletne trgovine ali magento trgovine

Spletnih trgovin je vedno več, poleg tega pa so zelo uspešne. Seveda je pomembno, da je spletna trgovina oblikovana tako, da se potencialna stranka pri nakupu iz domačega naslonjala počuti čimbolj domače in zaupanja vredno. Nakup preko spletnih trgovin je namreč hiter in enostaven, včasih pa tudi cenovno ugodnejši. Izgled in funkcionalnost spletne trgovine sta za uspeh občutno pomembna.

Pri oblikovanju spletne trgovine je potrebno biti pozoren na enostavnost in preglednost spletnega mesta. Trgovine namreč vsebujejo izjemno veliko informacij, zato je pomembna razporeditev vseh informacij in pa tudi sodoben, privlačen izgled. Stranke namreč na zanimivih in dobro oblikovan spletnih straneh brskajo dlje časa in bolj kot jim je spletno mesto všeč, več imajo zaupanja do spletne trgovine. Spletna trgovina torej preprosto mora biti v koraku s časom.

Kaj pa je Magento? To je najbolj razširjen odprtokodni sistem za vse večje spletne trgovine. Priporočljiv je za trgovine, kjer je vnesenih več kot deset tisoč artiklov. V ozadju je ogromna skupnost, ki premore ogromno podatkov in pa ima tudi rešitev na skoraj vsako vprašanje. Prednost Magenta je torej ogromna skupnost in pa redne posodobitve, s katerimi sistem nadgrajuje in odstranjuje hrošče. Vendar pa je Magento zelo zahteven in požrešen sistem, kar pomeni, da je za programiranje in administracijo potrebna ogromna količina znanja in nagrajevanje le tega.

Podjetje Optiweb vam nudi oblikovanje spletne trgovine, med katere spadajo tudi Magento trgovine. Za programiranje in sistem Magento vam strokovnjaki nudijo svetovanje, programiranje, programiranje modulov, magento gostovanje in magento prevod. Optiweb vas tudi na tem področju storitev ne bo razočaral.

Comments are closed.