Objava oglasa na zaposlitvenem portalu

Objava oglasa na popularnem spletnem portalu za zaposlovanje je najbolj gotov način, s katerim si podjetja zagotovijo, da bodo lahko izbirala med velikim številom kakovostnih prijav. Danes je postal splet glavno orodje za iskanje zaposlitve. Internetna pismenost je dosegla visoko stopnjo tudi pri zreli in starejši populaciji, zato iz tega vidika ni potrebno skrbeti, da objava oglasa na oglasnem prostoru, ki ga ponujajo portali za zaposlovanje, ne bi dosegla tudi nekoliko starejše populacije. Za iskanje službe prek tovrstnih spletnih mest se je močno razširilo tudi pri nas. Nekateri uspešni portali za zaposlovanje beležijo celo na sto tisoče uporabnikov, ki prek njihovih strani iščejo prosta delovna mesta.

Spletni portali so iz vidika podjetja, ki išče novo delovno silo, zelo preprosti za uporabo. Običajno je objava oglasa možna na številne načine. Tako se lahko podjetje odloči, da objava oglasa zahteva preveč časa in tako prepusti to delo kar skrbnikom spletnega portala. Takšna storitev je nekoliko bolj standardna za tista podjetja, ki se odločijo, da mora biti objava oglasa povsem personalizirana. To pomeni, da je objava oglasa izdelana v celostni grafični podobi podjetja. Razumljivo je, da takšen oglas močno izstopa iz množice drugih oglasov, ki so izdelani v generični obliki spletne strani portala za zaposlovanje. Objava oglasa v celostni grafični podobi podjetja omogoča izbiro lastnih fontov, uporabo logotipa in drugih grafičnih elementov, ki so značilni za podjetje.

Vsekakor pa je potrebno omeniti tudi to, da je objava oglasa za iskanje kadrov običajno plačljiva storitev. Ponudbe portalov za zaposlovanje so seveda različne, pri vseh pa na ceno močno vpliva čas objave. Objava oglasa za en teden je običajno najkrajša možna izbira, zgornjih omejitev pa navadno ni. Če izberete dober portal pa ste lahko brez skrbi, saj objava oglasa na takšnem portalu poskrbi, da v tem času najdete dovolj veliko število kandidatov, med katerimi boste našli najboljšega.

http://www.mojazaposlitev.si/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>