Nosilec za kolesa za na avtomobilsko kljuko je vedno bolj priljubljen

Nosilec za kolesa za na avtomobilsko kljuko

Avtomobilska kljuka je nadvse praktičen element avtomobila, ki je namenjena priklopu različnih vrst prikolic, nanjo pa lahko namestite tudi nosilec za kolesa za na avtomobilsko kljuko. Že ko kupujete nov avtomobil je zato smiselno razmisliti o avtomobilski kljuki, pa tudi če doma nimate kakršnekoli prikolice. Avtomobilska kljuka ne paše v osnovno opremo avtomobilov, zato pri nakupu avtomobila nanjo velikokrat pozabimo, kar pa ugotovimo šele pozneje.

Nosilec za kolesa za na avtomobilsko kljuko za prevoz različnih vrst koles

Če smo kolikor toliko aktiven kolesar, potem je nosilec za kolesa za na avtomobilsko kljuko zagotovo prava rešitev, saj se z njim izognemo neprestanemu dvigovanju koles na strešni nosilec ali pa neprestanemu zlaganju kolesa v prtljažnik. Nosilec za kolesa enostavno namestimo na avtomobilsko kljuko, potem pa nanj namestimo željeno število koles brez večjega truda.

Tovrstni nosilec nam omogoča transport različnih vrst koles, od ultra lahkih cestnih koles, do težjih gorskih koles in seveda trenutno zelo popularnih električnih koles. Slednji so zaradi baterije še toliko težji, zato jih je na strešne nosilce nemogoče neprestano nameščati. Nosilec za kolesa za na avtomobilsko kljuko pa ni primeren le za prevoz enega kolesa, ampak lahko z njim prevažate kolesa za celotno vašo družino, saj je nanj možno namestiti kar 4 kolesa.

Nosilec za kolesa za na avtomobilsko kljuko vam zagotavlja popolno varnost koles

Seveda pa ni dobro kupiti nosilec za kolesa za na kljuko, ki vam prvi pride pod roke. Svetujemo vam, da si pred nakupom dobro pregledate celotno ponudbo, saj je možnosti izbire resnično veliko. Tovrstni nosilci se razlikujejo glede na material. Običajno so izdelani iz kovine, tisti iz višjega cenovnega razreda pa iz lahkega aluminija, kar pomeni, da imajo manj vpliva na celotno nosilnost avtomobilske kljuke.

Nemoteno odpiranje prtljažnika vam omogoča širok nagibni kot, ki pa ga imajo le določeni modeli, zato bodite pri izbiri previdni in razmislite kakšno stopnjo udobja si želite. Večina osnovnih modelov nosilcev za kolesa za na kljuko tega tudi ne dopušča, zato je dostop do prtljažnika otežen. Nosilec za kolesa za na avtomobilsko kljuko pa vam zagotavlja popolno varnost vaših koles, saj je opremljen s ključavnicami.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>