Naravni lasni podaljški

Naravni lasni podaljški so lasni podaljški iz naravnih las. Sicer gre za obdelane lase, oz. prilagojene in obdelane na način, da jih lahko vstavimo. Razlika med naravnimi lasnimi podaljški in lasnimi podaljški iz sintetičnih las je predvsem v ravnanju in negi lasnih podaljškov.

Naravni lasni podaljški so tisti, ki se bodo bolje skladali z naravnimi lasmi oz., so lastnosti teh lasnih podaljškov podobne našim naravnim lasem. Naravni lasni podaljški tako tudi omogočajo enako ravnanje kot z naravnimi, z njimi lahko počnemo vse tisto, kar počnemo z naravnimi lasmi. To pomeni, da jih lahko barvamo, v kolikor želimo spremeniti njihovo barvo, pri tem pa se lasni podaljški ne bodo poškodovali. Sploh ob ustrezni negi bo njihova doba trajanja dolga. Lasni podaljški iz naravnih las so tisti, katere lahko brez skrbi oblikujemo. To pomeni, da jih likamo, kodramo, itd.

Naravni lasni podaljški zagotavljajo naraven videz pričeske, ker so lasje mehki, padajo in se pomešajo z našimi, tako da je ob pravilnem vstavljanju las oz. podaljševanju na prvi pogled nemogoče opaziti, da gre za lasne podaljške.

Ne glede na to, ali gre za naravne lasne podaljške ali za podaljške iz sintetičnega materiala, vsi lasni podaljški zahtevajo ustrezno nego, ki pa je praviloma enostavna in sicer zahteva nekaj posebnosti, vendar pa moramo vedeti,da tudi naše lasje zahtevajo primerno nego, zato da ostanejo zdravi in lepi.

Naravni lasni podaljški vplivajo na naš videz in seveda s tem tudi na našo samozavest. Hitro postanemo dolgolasa zapeljivka.

Comments are closed.