Lesene brunarice so odlična alternativa zidanim hišam

Danes je v gradbeništvu najpomembnejši element beton, ko le tega še niso poznali, pa je to bil les. Za vse, ki si želimo nekaj lepšega in mnogokrat tudi kvalitetnejšega, pa so lesene brunarice še danes odlična alternativa zidanim hišam.

Hiše Vranešič je podjetje, kjer so v ospredju zagotovo lesene brunarice, saj prisegajo na znanje prednikov, ki betona še niso poznali in ko tudi še ni bilo takšnih ogrevalnih sistemov, kot jih poznamo danes, pa jih vseeno ni prav nič zeblo. Zakaj ne? Zato, ker je les že sam po sebi super izolator, če le na prav način gradimo brunarice v katerih bomo živeli mi, oz. naši najbližji ali pa naše stranke. Tako pri tem podjetju gradijo brunarice na takšen način, kot bi jih gradili sami za sebe ali za svoje najbližje. Te brunarice imajo zato vse kar potrebujete za užitek življenja. Brunarice gradijo zgolj iz najbolj kakovostnega lesa in zato brunarice praktično dihajo in je v njih zato stalno občutek, kot da bi živeli pod milim nebom sredi gozda.

Brunarice, ki jih gradi to podjetje, so popolnoma protipotresno varen dom ali vikend, so izredno protipožarno varne, čeprav so grajene iz lesa in hkrati niso antistatične, kar pomeni, da so primerne tudi za ljudi, ki imajo težave z dihali, saj ne privlačijo prahu in je zato zrak v njih čistejši kot v betonskih hišah. Torej brunarice so zagotovo tisto, kar vam bo zelo všeč, četudi niste pristaš lesa in lesenih izdelkov.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>