Končno pravo spletno gostovanje

Kot podjetje, ki veliko poslujemo tudi v tujini, potrebujemo zares zanesljivo spletno gostovanje. Zanesljivost moram zares povdariti, saj našo spletno stran pogosto dopolnjujemo z novimi produkti, opisi, novicami in slikami. Zato mora stran delovati nepretrgoma 24ur na dan, ker obiskovalci na našo spletno stran dostopajo praktično iz vseh kontinentov.

spletno gostovanje
In ravno z zanesljivim delovanjem spletnega gostovanja smo imeli v preteklosti obilo težav. Lahko rečem, da vse dokler nismo spletno stran prenesli na www.e-streznik.com, smo se ubadali s preštevilnimi napakami na spletni strani, nedelovanjem elektronske pošte, večkrat je bil tudi onemogočen dostop do ftp strežnika in podobno.

Dolgo smo odlašali s prenosom spletne strani na novi strežnik, vendar se je odločitev zagotovo izplačala. V prvi vrsti moram povdariti hitro odzivnost podpornega centra ob morebiitnih težavah. Vedno so na voljo za pomoč in vsak problem je do sedaj bil rešen takoj. Sedaj smo spet pridobili zaupanje v delovanje strežnika in pogosto nalagamo nove slike in opise, ter dokumente za naše stranke. Večkrat sem do kontrolne plošče dostopal z različnih koncev sveta in vedno brez problemov.

Zelo nam tudi ustreza da spletno gostovanje – Poslovni paket ponuja neomejen mesečni promet in neomejeno število elektronskih naslovov. Sedaj lahko rečem, končno pravo spletno gostovanje in vsa pohvala ekipi E-strežnik.

Comments are closed.