Je bolje kupiti originalne kartuše za HP?

Kartuše za HP so proizvod priznanega tehnološkega ameriškega podjetja HP, ki prihaja iz Kalifornije in so produkti, ki ga še posebej poznajo tisti, ki imajo v svojem podjetju ali pa doma HP tiskalnik. Kaj kmalu se zgodi, da v kartuši zmanjka barve, takrat pa je tisti pravi čas, ko je treba začeti razmišljati tudi o nakupu le teh. Kartuše za HP lahko kupite v originalni ali v neoriginalni različici. Prav gotovo so najbolj zanesljive originalne kartuše, čeprav je seveda treba pri tem vedeti, da so le te precej bolj drage, kot so neoriginalne ali obnovljene kartuše. Za vsakega lastnika tiskalnika je namreč izjemno pomembno, da je s tiskanjem v celoti zadovoljen. Tiskanje dokumentovje morda res sila preprosto, a le, če boste uporabljali zanesljiv potrošni material, kar pa originalne HP kartuše prav gotovo so. Ko se odpravite kupovat kartuše za HP, morate biti še posebej pozorni na številne ponaredke, ki se na trgu pojavljajo. Ponarejene tiskalne kartuše za hp so navadno ponovno napolnjene oziroma tako ali drugače predelane kartuše, ki so pakirane v ponarejeno embalažo z logotipom HP podjetja. To pa nikakor niso tiste kartuše, ki so obnovljene, oziroma s strani podjetja, ki se s tem ukvarja ponovno napolnjene in so jasno označene, da niso originali.

Veliko zahtevnih pogojev mora črnilo izpolnjevati, da je zares primerno za uporabo v tiskalniku, zato je dvom o tem, ali je neki “ponaredek” res dovolj dober velik. Poleg tega so se številni izdelovalci tiskalnikov skušali zavarovati tako ali drugače in skušali preprečiti uporabo neoriginalnih barv z vgradnjo čipov, ki so na kartuši obvezni, če želimo, da tiskalnik sploh tiska. Kot pri večini izdelkov so tudi tukaj izdelovalci neoriginalnih črnil vedno v korak s časom in tudi takšne ovire ne zaležejo. Kakorkoli pogledamo, so originalne kartuše za HP vseeno bolj kakovostne.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>