HP Pavilion DV7-4030EM prenosni računalnik

Hp-jevi modeli na tržišču prenosnih računalnikov že dolgo veljajo kot ena najboljših izbir kar se tiče razmerja med ceno in kvaliteto. Tudi Pavilion DV7-4030EM to trditev več kot upraviči.

Srce tega izvrstnega HP prenosnika predstavlja Intel Core i7-720QM procesor, ki tiktaka s frekvenco 1.6 GHz in se ponaša s kar štirimi fizičnimi jedri. Kot tak je prenosnik izvrstna izbira za vse ljubitelje računalniških iger, saj tukaj več jeder pride najbolj do izraza, poleg tega pa ima prenosnik velik – 17 palčni – zaslon in grafično kartico z 1GB pomnilnika.

Za nemoteno delovanje poleg ostalega skrbi tudi 4Gb delovnega spomina, kar bo večini uporabnikov zadostovalo za vsa vsakodnevna opravila. Prenosnik HP Pavilion je zato izvrstna izbira tako za bolj zahtevne domače uporabnike, kot tudi kot delovno okolje ali službeni prenosnik. Vgrajen ima trdi disk, ki bo s kapaciteto enega terabajta zadostoval za stotine filmov ali iger.

Tudi ljubitelji glasbe boste nad prenosnim računalnikom več kot navdušeni, saj za kristalno čist zvok skrbi Altec Lansing zvočni sistem z vgrajenim nizkotoncem. Medtem ko kvaliteta zvoka seveda ni primerljiva z kvalitetnim stereo hišnim sistemom, je po zaslugi teh zvočnikov neprimerno boljša kot je to pri prenosnikih običajno, zvok pa je tudi opazno glasnejši.

Comments are closed.