Horizont: inštrukcije matematike

Horizont inštrukcije matematikeMatematika je znanstvena veda, s katero se posameznik seznanja že hitro po vstopu v svet. Z matematiko se povezuje tudi več drugih ved, kot so kemija, fizika, statistika in podobno. Seveda je matematika tudi obvezni predmet v šoli, kateri zajema več ur na urniku vsakega učenca. Vendar pa se veliko učencev, dijakov, študentov in odraslih srečuje s problemi pri učenju ali razumevanju matematike. V današnjem tempu življenja zagotovo starši ne najdejo več toliko časa, da bi svojim otrokom pomagali pri učenju in jim razložili snov. Prava rešitev pa so zagotovo inštrukcije.

Inštrukcije matematike izvaja tudi center za inštrukcije Horizont. Gre za inštrukcije matematike za srednje šole in gimnazije, katere so namenjene vsem dijakom, torej tistim, ki imajo učne težave in želijo doseči minimalne oziroma temeljne standarde, kot tistim, ki si želijo višjo oceno oziroma doseči zahtevnejši standard pri matematiki. Horizont poskrbi za to, da bo vsakdo pripravljen na pisno ali ustno preverjanje znanja pri matematiki, da bo zmožen popraviti negativne ocene ter uspešno opraviti izpite in maturo. Pri inštrukcijah matematike pa se seveda poučuje vsebine iz učnega načrta matematike.

Na spletni strani centra Horizont si boste lahko ogledali te učne vsebine in se preko kratkega spletnega obrazca tudi naročili na inštrukcije matematike. Podatke o ceni inštrukcij boste našli na dnu spletne strani, lahko pa si boste ogledali tudi ponudbo ostalih inštrukcij. Horizont vam namreč poleg inštrukcij matematike nudi tudi inštrukcije fizike, kemije, angleščine, nemščine, ekonomije, statistike in še marsičesa drugega. Izboljšajte svoje znanje in postanite bolj samozavestni tudi vi.

Comments are closed.