Dizajn Havaianas izdelkov

Havaianas je trendovska blagovna znamka, ki pokriva širok spekter izdelkov za ženske, moške in tudi za otroke. Če bi poskušali celotno paleto izdelkov dati na skupni imenovalec, ki bi jih vse opisal z njihovo glavno lastnostjo, bi lahko rekli, da je to: poletno doživetje. Havaianas japonke, sandali, superge, brisače in drugi izdelki imajo en skupen cilj in to je, preživeti poletje na maksimalno zabaven in intenziven način. Vsi izdelki blagovne znamke Havaianas imajo izrazito poletni dizajn, kar dajejo čutiti predvsem kombinacije barv. Barve so intenzivne in žive, kombinacije pa prefinjene in pestre. Sploh pa je poletna garnitura Havaianas dizajnersko nekaj res posebnega. Ste že kdaj bolj podrobno pogledali vzorce in potiske na teh izdelkih? Vsi temeljijo na posebni kompoziciji in množici detajlov, ki ustvarijo pristen razlikovalni element, če jih primerjamo s sorodnimi izdelki drugih blagovnih znamk.

Med najbolj popularne Havaianas izdelke spadajo moške, ženske in otroške japonke. Najbrž ni več nobena skrivnost to, da so prav Havaianas prve japonke, ki so prišle na trg v zahodnem svetu. V prejšnjem stoletju jih je brazilsko podjetje Havaianas lansiralo na trg. Potem pa je bilo le še vprašanje časa, da so se iz Brazilije razširile še na druge konce in kraje sveta. Vendar bodite pozorni, kajti niso vse japonke, ki jih lahko kupite v trgovinah originalne Havaianas. Posnemovalcev je na tisoče in tisoče, vendar pa so le ene tiste prave. Če si boste pomerili originalne Havaianas japonke, vam bo takoj jasno, zakaj so tako priljubljene. Izdelane so iz vrhunskega naravnega kavčuka in ne iz cenene plastike. Za tiste, ki so občutljivi na nekakovostne plastične materiale, so Havaianas japonke idealna izbira. Kavčuk je tako mehak, da daje občutek, kot da bi hodili po zraku. Z vsakim korakom se podplat japonk prilagodi obliki stopala. Kvaliteta materialov, vrhunski dizajn in dolgoletna tradicija so faktorji, ki dajejo jase signal, kje se nahaja kakovost.

http://www.superge.si/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>