Avto ogledala so magnet za poškodbe

Lahko bi rekel, da so avto ogledala moja strast, no bolj nuja kot strast. Pa veste zakaj? Preprosto zato ker si edini avtomobil pri hiši deliva z mojo punco. Da ne bo pomote, nič ne pravim, da so ženske slabše voznice od moških, le moja punca je nekoliko hitra in včasih malce zmedena voznica. In rezultat tega je, da sem v treh letih moral zamenjati kar štiri poškodovana avto ogledala. Seveda sem mehkega srca in punce nikoli nisem vznemirjal, vendar če bi le malo počakal z menjavo drugega, bi si pravzaprav prihranil nakup tretjega avto ogledala. Punca je namreč en teden po zamenjavi tretjega ogledala, udarila v količek in …

avto ogledala

Ker veliko posvečam skrbi za varnost moje punce in tudi svojo varnost, sem vedno hitro opravil menjavo avto ogledala, in tudi v prihodnje načrtujem tako ;). Sedaj sem že zelo izurjen v menjavi. Nakup avto ogledala opravim kar preko spleta in ogledalo je doma že v dveh ali treh dneh. Med tem časom še razerviram termin za servis vozila in menjava ogledala je opravljena v nekaj dneh.
Na koncu vam moram še nekaj priznati. Eno avto ogledalo sem poškodoval tudi sam in še danes ne vem, kako se je tisti znak pojavil sredi ceste.

Comments are closed.